Kinderfeestje bloemenpracht

  • Kunstlab Delft
  • 2,5 - 3 uur
  • €22,- p.p. incl. BTW
  • Inclusief materialen, limonade en wat lekkers
  • Voor 4 tot 10 personen van 5 tot 14 jaar
  • Extra optie: tosti of taart voor €3,- p.p.

Meer informatie over dit feestje vind je onder de foto!

Dit feestje is leuk voor alle leeftijden, je kan het zo simpel of ingewikkeld maken als je zelf wilt, een waar kleurenfestijn!

We beginnen met de basis van zelfdrogende klei, hierin gaan we vervolgens een spektakel aan versieringen aanbrengen. Denk aan bloemen, vlinders, andere (fantasie) dieren, glitters en linten. Ieder kind zal naar huis gaan met een waar kunstwerk!

Natuurlijk is er ook limonade en iets lekkers en voor evt. ouders koffie en thee. Wat ook kan is het werk aan het einde van het feestje opstellen als in een echte galerie, zodat de ouders die de kinderen komen halen mee snoepen van het kunstspektakel!

– Wij geven kinderfeestjes voor kinderen in de leeftijd 5 tot 14 jaar (ouder mag natuurlijk ook, dan zijn de volwassen thema’s wellicht ook interessant)
– Er kunnen groepjes vanaf 4 kinderen tot max 10 kinderen aan de slag. Wij zorgen voor voldoende begeleiding.
– Ouders van de jarige mogen uiteraard gezellig meedoen, maar het hoeft niet! Je mag ook met een bakje koffie of thee gezellig toekijken of de kinderen alleen halen en brengen.
– De feestjes duren 2,5 tot 3 uur.
– Limonade en wat lekkers (fruit of cakejes, kan je van te voren aangeven) zit bij de prijs inbegrepen.
– Het aantal opgegeven kinderen kan je tot 3 dagen voor het feestje wijzigen, daarna ligt dit aantal vast, i.v.m. inkoop materialen.
– We organiseren de feestjes in onze mooie studio aan de Broerhuisstraat 34 te Delft, op steenworp afstand van de Beestenmarkt (tip voor alle ouders/verzorgers; even heerlijk tijd voor me-time met een drankje).
– Van tevoren krijg je een betaalverzoek om het feestje te kunnen voldoen.
– Kijk voor beschikbare data in de kalender op de site.
– Voor vragen kan je bellen of het contactformulier invullen.
– Een feestje kost 22 euro per kind. Hierbij zitten alle materialen en eventuele stookkosten inbegrepen.
– Extra optie: wij kunnen voor kinderen tosti’s verzorgen of taart, extra kosten hiervan zijn 3 euro per kind. Graag van tevoren aangegeven als je hier gebruik van wilt maken.

Adres: Broerhuisstraat 34, Delft
Bereikbaarheid:
Parkeergelegenheid: