Workshop kunstwerk voor aan de muur

  • Kunstlab Delft
  • 2,5 - 3 uur
  • €50,- p.p. incl. BTW
  • Inclusief materialen, koffie/thee en wat lekkers

Meer informatie over deze workshop vind je onder de foto!

In deze workshop ga je een eigen keramieken kunstwerk maken voor aan de muur!

Na een korte introductie over keramiek, klei en het werken ermee, gaan we lekker aan de slag. Eerst bepalen we wat je wilt maken. Hiervoor zijn diverse voorbeelden aanwezig als inspiratie, je eigen fantasie de loop laten mag natuurlijk ook! Ervaring in de keramiek is niet nodig, iedereen kan onder begeleiding tot een spectaculair eindresultaat komen. Tussendoor zorgen wij voor een break met koffie/thee en wat lekkers.

Aan het einde van de workshop heb jij je eigen klei-kunst gemaakt. Om deze tot keramische kunst te maken moet het werk vervolgens ongeveer 2 weken drogen, daarna zal ik het 2 keer stoken (de eerste keer heet biscuit, de 2e stook is de glazuur stook). We bespreken tijdens de workshop hoe jij het geglazuurd wilt hebben (kleuren etc.)

Nadat het werk gebakken is, kan het opgehaald worden, of we sturen dit (goed verpakt) naar je op! En dan is het tijd om het een mooi plekje aan je muur te geven (of als cadeau voor aan iemands anders muur). Rest er alleen nog om er voor heel lang van te genieten!

Adres: Broerhuisstraat 34, Delft
Bereikbaarheid:
Parkeergelegenheid: