Kinderfeestje space

  • Kunstlab Delft
  • 2,5 - 3 uur
  • €22,- p.p. incl. BTW
  • Inclusief materialen, limonade en wat lekkers
  • Voor 4 tot 10 personen van 5 tot 14 jaar
  • Extra optie: tosti of taart voor €3,- p.p.

Meer informatie over dit feestje vind je onder de foto!

In onze space wereld zweven allerlei verschillende interessante dieren en bizarre figuren rond; van marsmannetjes tot dino’s en astronauten! Ga jij met ons mee op deze ruimte ontdekkingsreis?

Onder begeleiding maakt ieder kind een eigen spectaculair kunstwerk, dit kan een mooi/ spannend/ gek/ of feestelijk werk zijn. Wij hebben veel ideeën als voorbeelden liggen, maar ervaring leert dat kinderen geen gebrek aan creativiteit hebben. We leren de kinderen de basis van werken met klei en engobes (hiermee beschilder je op een veilige manier de klei en het geeft een mooie kleur na het glazuren van het werk).

Natuurlijk is er ook limonade en iets lekkers (en voor ouders koffie en thee). Na afloop van het feestje moet het werk drogen. Na 2 weken kan het gebakken en geglazuurd worden, dit zullen wij voor je doen! Voor jongere kinderen (of als je graag meteen resultaat mee naar huis wilt nemen) is er ook de optie om te werken met zelfdrogende klei i.p.v. met keramische klei waardoor het resultaat wel meteen na afloop mee naar huis te nemen is!

Wat ook kan is het (nog ongebakken) werk aan het einde van het feestje opstellen als in een ware galerie, zodat de ouders die de kinderen komen halen mee snoepen van het kunstspektakel!

– Wij geven kinderfeestjes voor kinderen in de leeftijd 5 tot 14 jaar (ouder mag natuurlijk ook, dan zijn de volwassen thema’s wellicht ook interessant)
– Er kunnen groepjes vanaf 4 kinderen tot max 10 kinderen aan de slag. Wij zorgen voor voldoende begeleiding.
– Ouders van de jarige mogen uiteraard gezellig meedoen, maar het hoeft niet! Je mag ook met een bakje koffie of thee gezellig toekijken of de kinderen alleen halen en brengen.
– De feestjes duren 2,5 tot 3 uur.
– Limonade en wat lekkers (fruit of cakejes, kan je van te voren aangeven) zit bij de prijs inbegrepen.
– Het aantal opgegeven kinderen kan je tot 3 dagen voor het feestje wijzigen, daarna ligt dit aantal vast, i.v.m. inkoop materialen.
– We organiseren de feestjes in onze mooie studio aan de Broerhuisstraat 34 te Delft, op steenworp afstand van de Beestenmarkt (tip voor alle ouders/verzorgers; even heerlijk tijd voor me-time met een drankje).
– Van tevoren krijg je een betaalverzoek om het feestje te kunnen voldoen.
– Kijk voor beschikbare data in de kalender op de site.
– Voor vragen kan je bellen of het contactformulier invullen.
– Een feestje kost 22 euro per kind. Hierbij zitten alle materialen en eventuele stookkosten inbegrepen.
– Extra optie: wij kunnen voor kinderen tosti’s verzorgen of taart, extra kosten hiervan zijn 3 euro per kind. Graag van tevoren aangegeven als je hier gebruik van wilt maken.

Adres: Broerhuisstraat 34, Delft
Bereikbaarheid:
Parkeergelegenheid: